Diensten

BETROUWBAAR EN ZAKELIJKHEID

OBJECTBEVEILIGING.

In kantoorpanden, overheidsgebouwen of zorginstellingen is het dagelijks een komen en gaan van grote stromen mensen. Om uw organisatie voor risico’s van binnen- en buitenaf te behoeden, wilt u verzekerd zijn van permanente en professionele bewaking van uw pand of object. Bescherm uw zakelijk succes Objectbeveiliging is een goede preventieve maatregel. Wij kunnen u deskundig adviseren over het beveiligen van uw object en hebben voor de uitvoering professionele beveiligers beschikbaar. De objectbeveiligers van ons staan 24 uur per dag voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. Onze objectbeveiligers zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

RETAIL BEVEILIGING

De ervaring leert dat veel retailers en supermarkten geconfronteerd worden met winkeldiefstal, criminaliteit, agressie en vandalisme of terroriserend gedrag. Schade door diefstal, het wegblijven van klanten of verzuim van personeel kan hoge kosten met zich meebrengen. Onze beveiligers helpen u graag bij het creëren van een veilige en bewaakte omgeving. Gastvrije benadering Onze ervaren en representatieve beveiligers kunnen prima schakelen tussen beveiligen en goed gastheerschap. Zij signaleren onregelmatigheden in de winkel en zijn alert op diefstal en ordeverstoring. De beveiligers van BOSS zijn altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk waar nodig. De gastvrije en klantgerichte benadering zorgt voor een vriendelijk en veilig winkelklimaat. Hierdoor zijn wij een meerwaarde voor uw bedrijf.

HORECA & EVENEMENTEN

Onze gastheer of -vrouw is een professional in het voorkomen van geweld. De sfeer en uitstraling van uw gelegenheid of evenement worden versterkt door de aanwezigheid van onze ervaren gastheren en -vrouwen. Klantvriendelijk & servicegericht Voor een effectieve beveiliging van uw horecagelegenheid, is een professionele gastheer of -vrouw onmisbaar. Samen met u stellen wij een deurbeleid op dat past bij uw horecagelegenheid. Of u nu een discotheek, nachtclub, café of partycentrum exploiteert, onze gastheren en -vrouwen hebben ervaring met alle soorten van horecabeveiliging. Onze gastvrije en klantgerichte benadering zorgt voor een gemoedelijke sfeer. Als u een evenement organiseert, wilt u een optimale veiligheid voor uw gasten, zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid.

doctor, hospital, healthcare-6701410.jpg

ZORG BEVEILIGING

Met professionele zorgbeveiliging de veiligheidsrisico’s van uw personeel, cliënten en bezoekers minimaliseren. Een zorginstelling is een plek waar vaak een brede doelgroep toegang toe heeft. Van hulpbehoevende mensen tot ouderen en van dakloze mensen tot mensen die woonbegeleiding nodig hebben. Door veel verschillende mensen die zich in verschillende situaties bevinden, is de kans groot dat begeleiders, personeel of bezoekers te maken krijgen met heftige emoties die met situaties of karakters gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. De zorgbeveiligers van Boss Security & Services staan 24/7 klaar om de veiligheid binnen uw zorginstelling te waarborgen.

PORTIER DIENSTEN

Een portier dienst is uitgebreider dan een receptiedienst. Is de professionaliteit van onze receptionisten bij een calamiteit de doorslaggevende factor, bij een portier dienst is die beveiligingsdeskundigheid continu aan de orde. Dus heeft u voor portier diensten beveiligingsbeambten nodig die goed getraind zijn en hun werk kunnen combineren met representatieve taken en dienstverlening. Zo bereiken wij een hoog niveau van toegangscontrole, een professioneel gastheerschap voor bezoekers én wordt er daadkrachtig handelend opgetreden in geval van calamiteiten. Het verstrekken van informatie aan bezoekers of doorverwijzen van mensen aan derden kan eveneens een onderdeel zijn. Evenals het registreren van in- of uitgaande personen of goederen of andere lichte administratieve werkzaamheden bestaan tot de mogelijkheden. Voor grotere bedrijven bestaan de mogelijkheden om preventieve control rondes binnen het gebouw of buiten over het parkeerterrein te verrichten.

PERSOONS BEVEILIGING

De Nederlandse overheid is verantwoordelijk voor onze veiligheid. Maar in particuliere gevallen, is de overheid niet altijd in staat actie te ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan stalking, bedreiging, chantage, afpersing of bijvoorbeeld als voorzorgsmaatregel. In deze situaties is voor justitiële partijen lastig, al dan niet onmogelijk, om adequaat op te treden. Door de verdere digitalisering van onze systemen, voelen steeds meer mensen zich onveilig door hun (maatschappelijke) functie of financiële status. In deze gevallen kan particuliere persoonsbeveiliging een uitkomst bieden. Welke beveiliging past het beste bij u? Bij het toepassen van persoonsbeveiliging maken we eerst in nauw overleg een inschatting van het dreigingsniveau. Wordt u bedreigd, afgeperst of voelt u zich niet veilig in bepaalde situaties? Op basis van het dreigingsniveau bepalen we samen met u en eventuele andere betrokkenen hoe we de persoonsbeveiliging gaan inrichten. Dit kan variëren van een securitychauffeur tot een compleet beveiligingsteam.

HOTEL BEVEILIGING

Wij hebben jarenlange ervaring in de evenementen beveiliging. Door het juiste personeel in te zetten en voor de passende techniek te kiezen wordt op een professionele manier de veiligheid gewaarborgd. U wilt immers dat uw gasten zich op hun gemak voelen, zodat ze met plezier terugkijken op uw evenement. Dat vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. Altijd gastvrij, maar resoluut en duidelijk indien nodig. Die balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar wij onze medewerkers op trainen. Onze medewerkers kunnen uw hotel en uw gasten uiteraard beveiligen bij calamiteiten en tegen ongenode gasten. Daarnaast kunnen zij u onder andere assisteren bij het ontvangen en informeren van uw gasten, het verrichten van preventieve control rondes en cameratoezicht. Wat daarnaast natuurlijk van groot belang is in uw servicegerichte branche: hospitality en facility staan hoog in ons vaandel. Wij selecteren onze medewerkers in het bijzonder op deze eigenschappen voordat zij bij u aan de slag gaan als hotelbeveiliger. Ook beschikken de beveiligers over B.H.V. Zo bieden wij meer dan alleen hotelbeveiliging.

STAND BEVEILIGING

Bij de stand beveiliging beschermen we uw stand tegen alle mogelijke schadelijke invloeden zoals diefstal, drukte etc. Zodat u alle producten de volgende dag weer vol trots kunt promoten.

Best Of Security and Services

Wij bieden passende oplossingen voor iedere situatie en adviseren over de optimale beveiliging van uw woonhuis of bedrijfspand. Daarnaast kijken wij naar de risico’s en op basis van deze risicoanalyse stellen wij een gedegen beveiligingsplan op.